Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Battlefield 4 8500GT + dowody

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Przepraszam za tamten post miałem wrzucać dowody niestety dostałem bana na forum.Zrobiłem 2 konto i muszę wam udowodnić że pisałem prawdę mam dowody (screeny) Na karcie GeForce 8500GT 512 ram uzyskuje max 30 fps przy 5-10 graczy max gdy jest więcej mam wtedy 24-10 fps.

Procesor AMD Athlom x2 64 2.59 GHz 5000+

Karta Graficzna GeForce 8500GT 512 ram

Ram: 3 gb

Windows 8 64 bity

Procesor 2 rdzeniowy

Wiem mój komp wygląda jakbym nawet na bf3 nie mógł pograc ale to nie prawda gra mi się dosyć płynnie niestety w bf4 mam już te przycinki minimalna rozdzielczość w becie battlefield 4 to 1024 60Hz

Mam tam wszystko na low niestety nadal przycina.

Nie wiem dlaczego mi zaczęło działać na takim procku wcześniej zacinało się przy loading ale ostatnio zaaktualizowałem punkbuster i gdy wszedłem na orgin pokazał się jakiś update 50 mb odrazu po nim włączyłem serwer bf4 na którym grało 0 ludzi i o dziwo włączyło się niestety w battlefield 4 nie będę grał póki nie wyjdzie orginał ponieważ na becie mi bardzo przycina przy 5-10 graczach mam max 30 fps czasem dojdzie do 31

PS. ryzykuje banem na forum aby wam pokazać że nie kłamie i naprawdę mi battlefield 4 działa jeżeli nadal ktoś nie wierzy to proszę o dodanie mnie na orgin tam w grze mogę udowodnić.

screeny i specyfikacja mojego kompa

post-1028745-0-67406600-1381685819_thumb.jpg

post-1028745-0-01851900-1381685852_thumb.jpg

post-1028745-0-39483600-1381685870_thumb.jpg

post-1028745-0-02171800-1381685882_thumb.jpg

post-1028745-0-53845300-1381685892_thumb.jpg

post-1028745-0-54752400-1381686318_thumb.png

Opublikowano

Z bf3 już trochę lepiej lekko tnie ale to już mniej dam rade pograć w bf3 na 30-40 fps przy 16-20 graczy max niestety na singlu w bf3 mam 20 fps no i na singlu słabo mi się gra z przycinkami na multi mam więcej fps

Na każdym forum piszą że na mojej karcie odpalenie takich gier jest niemożliwe niestety mylą się jest ono możliwe jeżeli odpaliłem bf4 to wiadomo całkiem całkiem. Niestety w bf4 mam brzydki obraz.Gdybym ten obraz rozmazał na maxa to mam wtedy te swoje 30-50 fps max ale obraz to pixele już wtedy obraz rozmazany jak ktoś kto ma wadę wzroku najgorszą No ale jak widać na moim sprzęcie da się odpalić taką gre do tego na procesorze 2 rdzeniowym a wszędzie piszą że na tym procku nie działa a tu jakoś cudem działa ale sam nie wiem.Z początku gra się zacinała przy loadingu tak jak innym ale nie poddawałem się szukałem po necie fixów,patchów itp itp.. z 5 dni aktualizowałem punkbustera zrobiłem tak:

1.wyłączyłem orgin

2.Zaaktualizowałem bf4 na punkbuster

3.Włączyłem orgin i od razu pojawił się jakiś patch 50 mb nie wiem czy to łatka od ea czy to dzięki aktualizacji punkbustera ale po tym patchu mogę grać w multi.A tak to mało gram w battlefield 4 na becie ponieważ nie mam po co skoro mi się tak ścina na bf3 mogę pograć dosyć płynnie czasem mam lekką ścinke ale to raz na jakieś 5-6 min.

Opublikowano

A ja ci gratuluję determinacji, pomijam fakt że gra wygląda strasznie ale widać że autor tematu używa mózgu i sam z problemem sobie umie poradzić, a nie czeka na patche i marudzi że mu nie działa. Jeszcze raz Gratulacje!

PS. Nie wiem czy to coś da, ale zawsze możesz nieco podkręcić swój komputer i wyciągnąć kilka fps więcej.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Jak na razie czekam na orginalnego battlefield'a 4 ponieważ ma być dobrze zoptymalizowany i lepsze opcje.Właśnie pobieram Medal Of Honor WarFighter pójdzie na tych 30-40 fps ;) a tak to gram teraz jedynie w battlefield 3 a co do battlefield 4 to chciałem udowodnić że Da się odpalić battlefield 4 na procesorze amd 2 rdzeniowym ponieważ wszędzie pisali że nie zadziała że się zetnie przy loading dlatego udowodniłem to iż piszę prawdę jak i któryś z moderatorów mpcforum myślał że robię sobie trolla i mi dał bana (zawieszenie).Zrobiłem nowe konto razem z tym oto tematem i dodałem screeny aby nie było że 'trolluje' Filmiku niestety nie dam rady z tego zrobić ponieważ skoro mam teraz ledwo te 31 fps na battlefield 4 to przy Fraps czy hycam 3 to mi gra nie pójdzie jedynie screeny mi się udało zrobić.Dodam jeszcze jedno:Gdybym trollował to bym nie robił tyle wysiłku tzn.Nie robił tutaj nowego konta,email'a,nie pobierał specjalnie 2 programów ;) Dzięki bandicam zrobiłem screeny z gry a screeny pulpitu Grenn(nie pamiętam całej nazwy zaczyna się na green).

A ja ci gratuluję determinacji, pomijam fakt że gra wygląda strasznie ale widać że autor tematu używa mózgu i sam z problemem sobie umie poradzić, a nie czeka na patche i marudzi że mu nie działa. Jeszcze raz Gratulacje!

PS. Nie wiem czy to coś da, ale zawsze możesz nieco podkręcić swój komputer i wyciągnąć kilka fps więcej.

Niestety nie dam rady podkręcić karty to niemożliwe prędzej mi się komputer spali ;) Jak teraz karta przy grach wynosi 120C przez nią mi się zasilacz już spalił (wymieniłem) procesor mogę jedynie podkręcić ponieważ teraz ma max. 19 stopni nie wiem dlaczego ale na necie piszą że procesor dobre chłodzenie ma głośne ale bardzo dobre. Więc procesor mogę podkręcić do max. 3GHz

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Powodzenia w "graniu"

Jak możesz to nagraj gameplay :D

ja nie należe do tych o bez 60 fps gry nie odpalą.Mi starcza spokojnie 20 fps a nawet 15 ja zawsze w grach tyle miałem więc dla mnie jest dobrze i cos spróbuje nagrać jak juz kupie bf4

NonekPL.png

Opublikowano

7. Nie wolno odświeżać tematów starszych niż 30 dni, bez uzasadnione przyczyny. Kara: 5 pkt. Wyjątek: Chyba, że temat jest poradnikiem, a chcesz wnieść wartościową treść do tematu. Tak samo tyczy się próśb o reupload plików.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...